cnc

CNC, lasersko ili vodeno rezanje

Obzirom da raspolažemo modernom, sofisticiranom i tehnološki naprednom opremom i alatima, kojima upravlja visoko-profesionalno i educirano osoblje s dugogodišnjim radnim iskustvom, u mogućnosti smo vam ponuditi i usluge CNC, water-jet i laserskog rezanja, te termičkog savijanja.

USLUGA SPECIJALNIH REZANJA CNC, LASER ILI WATERJET

Obzirom da raspolažemo modernom, sofisticiranom i tehnološki naprednom opremom i alatima, kojima upravlja visoko-profesionalno i educirano osoblje s dugogodišnjim radnim iskustvom, u mogućnosti smo vam ponuditi i usluge CNC, water-jet i laserskog rezanja, te termičkog savijanja. Izbor tehnologije rezanja obično ovisi o vrsti i debljini materijala, te zahtjevima korisnika. Moderni strojevi kojima raspolažemo omogućuju precizno rezanje elemenata izrađenih od crnih i obojenih metala, plastike, gume, brtvenih ploča, gumiranog pluta, tekstolita, vitroplasta, pertinaksa itd. Osim rezanja vršimo i usluge sitotiska, graviranja, te izradu i lijepljenje naljepnica.

U ponudi imamo vrlo preciznu, kvalitetnu i brzu uslugu vodenog rezanja (waterjet), laserskog rezanja i glodanja, ovisno o potrebama korisnika i vrsti materijala koje je potrebno obrađivati.

Na raspolaganju su dva CNC 3-osna stroja za rezanje vodenim mlazom i CNC 3-osna glodalica te CNC laserski rezač.

CNC za rezanje vodenim mlazom fokusira mlaz vode pod velikim tlakom na površinu okvirno 0,04 mm2, a krajnji rezultat je mogućnost rezanja najčvršćih materijala vodom. Ako se reže tvrdi materijal, u vodu se dodaje pijesak koji služi kao abraziv i pomaže pri rezanju.
Ovim načinom rezanja režemo elemente iz crnih i obojenih metala, čelik, PA6, plastiku, gume, brtvene ploče, gumirano pluto, tekstolit, vitroplast, pertinaks …

Laser je fokusirana svjetlostkoja, ako je dovoljno jaka i na odgovarajući način stabilizirana, može služiti za rezanje materijala. Laser upotrebljavamo kod rezanja artikala od akrilnih ploča (plexiglassa), PVC ploča (foamlux), PET folije i sl. Ako se ukaže potreba za time, na proizvode vršimo usluge sito tiska, graviranja i izradu i lijepljenje naljepnica.
Cijena rezanja izračunava se na temelju utrošenog vremena te vrsti i debljini materijala.
Ako ste zainteresirani, pošaljite nam nacrte pozicija Vašeg projekta u dwg ili dxf formatu na e-mail, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Radno vrijeme

08:00 – 16:00

Pošaljite upit