Digitalni Tisak

DIGITALNI TISAK

VISOKE KVALITETE DO 130 cm ŠIRINE

Ako tražite visoko kvalitetni digitalni tisak u Zagrebu na pravom ste mjestu jer TG Art vlastitim pisačem vrši digitalni print velikog formata (širine do 130 cm) na: plakate raznih formata i oblika, folije za oslikavanje automobila, folije za stakla (pjeskarene folije, prozorske grafike), bannere (cerade), roll-up sisteme, naljepnice namijenjene oslikavanju promotivnih pultova, svjetlećih reklama, raznih ravnih i zakrivljenih površina

Izrada naljepnica i plakata

Naljepnice tiskamo na samoljepljive papirnate ili PVC folije. Osim potpunog colora, nudimo i digitalni tisak naljepnica u crno-bijeloj varijanti. Trajnost naljepnice ovisi o materijalu na kojem se tiskaju, te uvjetima kojim će sama naljepnica biti izložena. Tako, ako je izvršena kvalitetna izrada naljepnica, trajnost može varirati od nekoliko mjeseci, pa sve do nekoliko godina.

Izrada plakata je snažno marketinško oružje kojim su se nekad dobivali i ratovi. Digitalni tisak na plakate je obično jednostrani a koriste ih tvrtke kako bi promovirale svoje proizvode ili usluge. Plakati su zahvalni za prenošenje kratkih i jasnih poruka zbog mogućnosti za printanje plakata velikog formata i mogućnosti inventivnog i originalnog grafičkog oblikovanja. Vršimo izradu plakata različitih vrsta i formata prema gotovim rješenjima ili izrađujemo rješenje prema klijentovim željama.

Roll up banneri

Zbog svoje praktičnosti prilikom montiranja i prenošenja roll up banneri postali su jedan od najpopularnijih načina prezentacije. Poznati su i pod nazivima pull up i pop up banneri, ali ne dopustite da Vas različiti nazivi zbune jer svi oni na posljetku znače istu stvar. Najčešće se roll up banneri koriste prilikom prezentacija, na sajmovima i ostalim prigodama, ali i u maloprodajnim trgovinama. Prilikom izrade bannera koristimo netoksične i ekološki prihvatljive tinte.

Oslikavanje izloga i automobila

Prozorska grafika idealna je za potpuno zatvaranje staklenih površina s tiskom reklame, a da stakla ostanu prozirna. Službeno vozilo predstavlja najpovoljniji način reklamiranja jer je svakodnevno u pokretu čime je osigurana visoka vidljivost sadržaja koji se na njemu nalaze.